Stark korrelation mellan missfall och WIFI/mobiler

Forskare från Kaiser Permanente Division of Research i Oakland, Kalifornien har gjort en studie på 913 gravida kvinnor i olika långt stadie av graviditet. Syftet med studien var att få fram om det finns någon korrelation mellan missfall och exponering av mikrovågor (dvs strålning från många av våra prylar i vår vardag som WIFI och mobiler) och andra elektromagnetiska fält från tex kraftledningar. Alla deltagare fick bära en EMDEX Lite Meter som mäter elektromagnetiska fält 24 timmar per dygn. 

Resultaten avslöjar att de kvinnor som blivit exponerade för den starkaste strålningen har en 48 procentig risk att få missfall.

Huvudförfattaren av studien, Dr De-Kun Li säger: ”Denna studie tillhandahåller bevis från den mänskliga populationen att icke-joniserande strålning (mikrovågor och andra elektromagnetiska fält) har en ogynnsam påverkan på den mänskliga hälsan. Vi får hoppas att dessa forskningsresultat kommer att stimulera till fortsatt forskning om potentiella skadliga miljöer för mänsklig hälsa.”

Läs mer… http://www.dailymail.co.uk/health/article-5179065/Wi-fi-increases-pregnant-womens-risk-miscarriage.html